Institutul Clinic de Urologie
si Transplant Renal
Cluj-Napoca Romania
  English language English
 

 
Bun venit pe site-ul Institutului de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca
 

    Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj, condus de Prof. Dr. Mihai Lucan, are cea mai mare experiență din țară în domeniul transplantului. Aici s-au efectuat 1.900 de astfel de operații din care multe, de complexitate majoră, au reprezentat la acea oră premiere naționale și chiar internaționale.

    Este primul spital în care s-a făcut un dublu transplant: renal și pancreatic și s-a demarat un program special de transplant renal încrucișat (DOMINO).

    Institutul Urologic din Cluj-Napoca este în acest moment singurul centru medical din țară care abordează anomaliile vasculare și de căi urinare la rinichiul care urmează să fie transplantat.

    În acest moment 70% din activitatea desfașurată de echipa de medici urologi condusă de Prof. Dr. Mihai Lucan este minim invazivă ceea ce înseamnă ca cele mai multe dintre afecțiunile tractului urinar sau ale rinichilor se tratează endourologic (peste 80.000 operații de acest gen) sau laparoscopic (peste 15.000).

    Echipa de specialiști ai Institutului de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca este cea mai bună alegere pentru dumneavoastră în cazul în care suferiți de afecțiuni ale tractului urinar, ale rinichilor sau insuficiență renală cronică. Diagnosticarea cu aparatură de ultimă generație, tratamentul minim-invaziv și saloanele moderne ale Institutului sunt argumente în plus pentru a face această alegere vitală pentru sănătatea dumneavoastră.

 
 
(C) 2011-2016 Institutul de Urologie
și Transplant Renal Cluj-Napoca
All Right Reserved
[ Link-uri utile ] [ Parteneri ]